dinsdag 21 augustus 2012

Freestyle Celtic Knot Challenge

In het weekend, heb ik me eerst in het zweet gewerkt op de sportschool, om al mijn energie eens lekker eruit te kunnen gooien, en daarna heerlijk op rust komen met pen en papier. Ik wilde graag de challenge van de freestyle celtic knot doen. Het maken van de knot was niet zo moeilijk, want hij stond heel goed
uitgelegd hier.
Het vullen van de intersecties was wat moeilijker, omdat ik het toch moeilijk vind om de juiste tangles bij elkaar te zoeken zodat ze een geheel vormen. Terwijl ik de tekening aan het maken was, kwam ik op het idee om een 2e celtic knot te maken, maar dan met mijn initialen als uitgangspunt te gebruiken.
Bovendien wilde ik de 1e in zwart wit maken, en de 2e in kleur.  
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden....Zwart/wit versie (Black and White)Kleuren versie van mijn initialen
(Color version of my initials)

At the weekend, I went to the gym to do my weekly zumba workout, and when I came back I could pleasantly relax with pen and paper. I wanted to do the challenge of freestyle celtic knot. Making the knot was not so hard, because he was very well explained here.
Filling the intersections was more difficult, because I still have a problem with fitting the right tangles together. While I was making the drawing, I came up with the idea to make a 2nd one with my initials as a starting point.
I also wanted the first black white, and the second in color.
I'm curious about your comments.....Please let me know.
2 opmerkingen:

  1. Looks great. You definitely have mastered the freestyle Celtic knots.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Deze challenge heb ik ook gedaan, heel eenvoudig met mooi resultaat.

    Zoals je misschien gemerkt hebt heb ik de hele blog even bekeken en hier en daar gelezen. Ik heb je ook in mijn Google reader gezet, dan kan ik je makkelijker volgen.

    BeantwoordenVerwijderen